Coaching

Coaching

Ik loop met je mee zodat jij met andere ogen naar de situatie kunt gaan kijken en bied je handvatten om de situatie te veranderen. Door mijn achtergrond als psychomotorisch therapeut is het lichaam en haar signalen, lichaamstaal en lichaamsbewustwording een extra aspect wat ik in mijn coaching aanreik.
Je zult meer inzicht krijgen in je emoties, je denkpatronen, je gedrag en je lichaamssignalen zodat je beter naar jezelf kunt luisteren, beter weet wat er bij jou past en (weer) bewust wordt van jouw unieke eigenschappen en kwaliteiten.

Heb je het gevoel dat je vastloopt waardoor je last hebt van emotionele, mentale of fysieke klachten?
Wil je graag meer inzicht en (be)grip op je leven maar weet je niet hoe?

Werkwijze

Binnen de coaching begeleidt ik jou met je persoonlijke vraagstuk. Je krijgt de ruimte om je verhaal te doen in een veilige en aangename sfeer. We kijken samen naar verschillende levensdomeinen vanuit een holistische visie, zoals geestelijke- en lichamelijke gezondheid, je systeem, je gezin, je werk, je sociale contacten en voeding.

 

Als coach maak ik gebruik van verschillende methodes en werkvormen zoals NLP, één op één familie opstelling, lichaamsgerichte oefeningen of wandelen. Dit stem ik altijd af op jouw wensen. Jij hebt de regie zodat jij weer vertrouwen gaat krijgen in jezelf.

 

 

Door te kijken naar jouw unieke eigenschappen en te komen tot jouw kern kun jij verder groeien. Dit is een persoonlijk proces en jouw ontwikkeling staat centraal.

process-bg-holder
Vrijblijvende kennismaking
Intake, hulpvraag en behandelovereenkomst
Coaching
Werkvormen en lichaamsgerichte interventies

Voor wie?

Coaching is voor iedereen die iets wil veranderen in zijn of haar leven en daar niet alleen uit komt. Denk bijvoorbeeld aan:

Niet lekker in je vel zitten / last hebben van innerlijke conflicten

Onzekerheid

Somberheid

(faal) angstig

Stress / burn-out

Energie te kort

Problemen in je familie systeem

Wie ben ik en wat wil ik?

Stagnatie in (veranderende) levensprocessen

Ik wil mezelf ontwikkelen en gelukkiger zijn