Even voorstellen

Ik ben Mayssa Mekaoui en ik ben opgeleid tot psychomotorisch therapeut en NEI coach.

Vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de mens en de psyche. De mens is een ontzettend mooi wezen maar ook complex als het gaat om gevoelens, gedachten en gedrag. Zo weet je vaak precies wat er niet goed gaat en hoe het anders zou kunnen en dan loop je toch vast. Je komt niet verder en je raakt ‘verdwaald’ in jezelf.
Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om te moeten gaan met onzekerheid, somberheid en gevoeligheid. Hoe moeilijk het is te voelen wat werkelijk goed is voor jou en om hier naar te durven leven. Juist wanneer je je eigen kracht niet meer kunt zien of voelen is het belangrijk te weten dat hij er wel is! Voor mij is ieder mens gelijkwaardig, uniek en prachtig. Ik wil dit mensen leren dat iedereen mag zijn zoals hij is.

Binnen mijn praktijk loop ik daarom graag een stukje op je levenspad mee op mijn authentieke zachte liefdevolle krachtige, heldere en geduldige wijze.

Werkervaring

In de afgelopen jaren heb ik met diverse cliënten gewerkt met uiteenlopende psychische problemen. Als psychomotorisch therapeut heb ik ervaring met kinderen en volwassenen binnen de psychiatrie (GGZ) en volwassenen met een verstandelijke beperking. Daarnaast heb ik een aantal jaar als ambulant begeleider volwassenen met psychiatrische problematiek gecoacht in hun thuissituatie. Momenteel ben ik werkzaam als psychomotorisch therapeut in de ouderenzorg voor mensen met dementie en met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

 

Relevante opleidingen

  • Psychomotorische therapie (PMT)
  • Neuro emotionele integratie (NEI therapeut)
  • Sensorische integratie (SI therapeut)
  • Éen op één familie opstellingen
  • Neuro linguïstisch programmeren (NLP)
  • Systematisch rehabilitatie gericht handelen (SRH)